Page 1 of 1

Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 1:05 am
by Alchemist123
Is anyone else having problems like this? Did anything work to fix it?

(I sent a request to support on the evening of the 25th of October. It is now the evening of the 30th. I can't play for 5+ days? I am extremely disappointed in the lack of "supportive support" lately from OTM. Other messages sent to support in the last half year have also been fruitless, but at least I could still play the game. I hope more care will be put into supporting players. I was going to spend several hundred dollars on platinum if/when they have another double platinum event but I am having second thoughts.)

This is what's happening:
During game play, without warning, I am instantly sent to the main sign in screen. There is no error that says I have been disconnected from server or anything. When I hit the "continue" button, it acts like it is connecting, but after it clocks for a long time, it sends me back to the log in screen and gives the error message that I have been disconnected from the server. After I hit "continue" again I am allowed to log in like normal and after 5 minutes the same exact thing happens again.

This happens every 5 minutes exactly, almost like it is on a schedule. I have tried exiting, closing out, and restarting the game at 4 minutes (at a more convenient time in gameplay). It connected and I again got booted off after 1 minute (which would have been exactly 5 minutes after I had been booted last time).

I have tried:
-Clearing all cache on my entire phone.
-Shutting down phone and removing the battery for 5 minutes.
-Reinstalling Celtic Heroes and clearing cache again.

Nothing works. I wish I could play my game. :(

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 2:58 am
by Difinitus
Sorry that you haven't heard back from our support team. Response times are around 1 week (but improving!) so your ticket is probably close to being answered anyway.

If you are playing on your mobile network, have you tried connecting to WiFi or vice versa? Can you try connecting to a different WiFi network to see if you are having the same issue in multiple locations?

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 7:18 am
by Alchemist123
Yup. I tried connecting both wifi as well as 4g network. I also tried playing using the wifi at work. No luck :/

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 8:02 pm
by Alchemist123
I just tried 3 different servers. My phone is up to date. I tried reducing graphics quality.

Nothing is working

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 9:19 pm
by MrScar
Alchemist123 wrote:I just tried 3 different servers. My phone is up to date. I tried reducing graphics quality.

Nothing is working


Try go in settings and remove quick jump from 4g to wifi and vice verse (newer phones has this setting) .. i think it might help

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Wed Oct 31, 2018 10:06 pm
by Wolfenstien
MrScar wrote:
Alchemist123 wrote:I just tried 3 different servers. My phone is up to date. I tried reducing graphics quality.

Nothing is working


Try go in settings and remove quick jump from 4g to wifi and vice verse (newer phones has this setting) .. i think it might help

I was thinking same thing but couldnt figure out how to word it. Its quite annoying tbh.

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Thu Nov 08, 2018 7:25 am
by Alchemist123
Thanks for your help! I think I got it fixed :) yay!!

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Thu Nov 08, 2018 2:56 pm
by DannyDemonic
With the Unity 2018 roll out, I'd bet they're swamped trying to keep up with all the support tickets. On another note, what finally fixed your error?

Re: Support is not responding! Help!

Posted: Thu Nov 08, 2018 7:14 pm
by Alchemist123
I'm not sure. Support sent me a message asking some questions and after that it stopped glitching. They must have done something to fix it :)