Page 1 of 1

Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 4:44 pm
by Roll Coal
I thought I saw a topic but can't seem too find it, why can't people demote others or premote others who arent logged on? So if they want they can log at a time when not many people are on and invite spys and demote a bunch of people if they choose (Some people are like that). Hopefully that can be fixed, sometimes people need to be kicked asap, theres no time to patiently wait for them to log at their convenience.

Re: Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 5:08 pm
by bob the mage
They should be able to. Haven’t been a guard+ for a little bit but I haven’t heard of anything like this recently. All you need to do is pull up the clan list, select their name, and hit demote or promote.
If they are offline their name will appear below everyone else who are only in alphabetical order, with a red dot instead of a green to denote them being offline.

Re: Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 5:21 pm
by Toothpick
bob the mage wrote:They should be able to. Haven’t been a guard+ for a little bit but I haven’t heard of anything like this recently. All you need to do is pull up the clan list, select their name, and hit demote or promote.
If they are offline their name will appear below everyone else who are only in alphabetical order, with a red dot instead of a green to denote them being offline.

It doesn't work, there's a bug, that's the reason for this post Bob lol
Image

Re: Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 5:26 pm
by Toothpick
Toothpick wrote:
bob the mage wrote:They should be able to. Haven’t been a guard+ for a little bit but I haven’t heard of anything like this recently. All you need to do is pull up the clan list, select their name, and hit demote or promote.
If they are offline their name will appear below everyone else who are only in alphabetical order, with a red dot instead of a green to denote them being offline.

It doesn't work, there's a bug, that's the reason for this post Bob lol
Image

But the bug has been reported and difinitus said he forwarded it to the team so hopefully it'll be fixed on dbl plat and exp day

Re: Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 8:21 pm
by bob the mage
Toothpick wrote:
Toothpick wrote:
bob the mage wrote:They should be able to. Haven’t been a guard+ for a little bit but I haven’t heard of anything like this recently. All you need to do is pull up the clan list, select their name, and hit demote or promote.
If they are offline their name will appear below everyone else who are only in alphabetical order, with a red dot instead of a green to denote them being offline.

It doesn't work, there's a bug, that's the reason for this post Bob lol
Image

But the bug has been reported and difinitus said he forwarded it to the team so hopefully it'll be fixed on dbl plat and exp day

Oops my bad, didn’t realize there was a bug :oops:
Thanks for correcting me though :) and glad to see it’s getting fixed

Re: Demote/Premote

Posted: Sun Dec 23, 2018 9:49 pm
by Deadstrike
Toothpick wrote:
Toothpick wrote:
bob the mage wrote:They should be able to. Haven’t been a guard+ for a little bit but I haven’t heard of anything like this recently. All you need to do is pull up the clan list, select their name, and hit demote or promote.
If they are offline their name will appear below everyone else who are only in alphabetical order, with a red dot instead of a green to denote them being offline.

It doesn't work, there's a bug, that's the reason for this post Bob lol
Image

But the bug has been reported and difinitus said he forwarded it to the team so hopefully it'll be fixed on dbl plat and exp day


Offtopic but your sig is off, your lvl 225

Re: Demote/Premote

Posted: Mon Dec 24, 2018 2:27 am
by Difinitus
Known issue originally reported here: viewtopic.php?f=7&t=99459

It's been submitted to the dev team already and awaiting a fix. Sorry for the inconvenience!

Re: Demote/Premote

Posted: Mon Dec 24, 2018 3:11 am
by Roll Coal
Difinitus wrote:Known issue originally reported here: viewtopic.php?f=7&t=99459

It's been submitted to the dev team already and awaiting a fix. Sorry for the inconvenience!


Oh okay sorry for double post, thanks